Η Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία των Προγραμμάτων της Powerful Clean, είναι μια καινοτόμος πρωτοβουλία για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, μέσα από την αναβάθμιση των Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων .

Με την παροχή καινοτόμων προγραμμάτων του P.L.S. (Private Label Services) , έχουμε θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την καθιέρωση συνεργασιών, με διαμορφωμένα προγράμματα  ποιότητας και αποτελεσματικότητας στις διαχειριστικές εφαρμογές, ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των καταναλωτών ,για άμεσες οικονομικά έξυπνες λύσεις με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας της Powerful Clean έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται μεθοδικά μέσα από την διαφορετικότητα μιας υψηλής ποιότητας για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη στην τήρηση των κανόνων για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, στους εσωτερικούς χώρους.

Στόχος μας είναι η αποδοχή τους από τους καταναλωτές, για την ποιότητα μας ,  την αποτελεσματική διαχείριση της περιουσίας τους, έτσι ώστε να μας δώσουν την δυνατότητα να τους παρέχουμε τις εξειδικευμένες  Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στους εσωτερικούς χώρους.

Έτσι με τις αναβαθμισμένες Bio-εφαρμογές διαχείρισης εσωτερικών χώρων , θα τους προσφέρουμε μιας υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σχεδιασμένες και εφαρμοσμένες για τις ποιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά.. Βασίζονται στις αναπτυγμένες μεθόδους μιας ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την ελεγχόμενη μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακάρεων, αλλά και από πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, προστατεύοντας τους παράλληλα από την επιμόλυνση, με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες. (δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) .κλπ

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών με την lifeclean, αλλά και στις  διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους με την  Greenkeepings.

Η Powerful Clean σε συνεργασία με την  Greenkeepings και την υποστήριξη όλων των τμημάτων του Klintec αναπτύσσει το προγράμματα του The Green Purification Group (TGPG) , μια υψηλής ποιότητας καθαριότητας εξυγίανση και απολύμανσης όλων των εσωτερικών χώρων.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Σπίτια, Ξενοδοχεία, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Καμπίνες Πλοίων, Επαγγελματικούς χώρους, κ.λ.π.

Σχετικά Άρθρα

Καινοτόμες πρωτοβουλίες για Υψηλής Ποιότητας Καθαριότητα και Υγιεινή στους εσωτερικούς χώρους.

Επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
certified-green-cleaning
GreenAndCleanHotels