Καινοτομίες Bio-εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων.

Greenkeepings: Καινοτομίες Bio-εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων.

Η Greenkeepings, με την αναβαθμισμένη ψηφιακή της έκδοση, μπορεί να σας παρουσίαση την διαφορετικότητα των προγραμμάτων της, αναδεικνύοντας την καινοτόμο πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρευνας με νέες επιχειρηματικές ιδέες και σχεδία, για την αναβάθμιση των Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

Θέτοντας ως υψηλή προτεραιότητα την επιτακτική ανάγκη στις επενδύσεις για ποιοτική καθαριότητα, με άμεσα και οικονομικώς αποδεκτά αποτελέσματα, έχουμε φροντίσει να βρίσκετε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που αφορούν το εύρος των υπηρεσιών που μπορούμε να σας παρέχουμε και όχι μόνο.

Οι πέντε βασικές ενότητες μπορούν να καλύψουν τον ποιο απλό καθαρισμό έως την ποιο εξειδικευμένη εφαρμογή.

Green and Clean Rooms 

Στο Green and Clean Rooms δεν θα βρείτε μονό ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής… με την αναδεικνυόμενη ευκαιρία για τα δικά σας  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”

Θα βρείτε την υπηρεσία Housekeeping για το σπίτι αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον φιλοξενίας. Την υπηρεσία  Healthful Pets  που συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς έδαφος σε εσωτερικούς  χώρους που φιλοξενούνται ζώα και απαιτούν, την χρησιμοποίηση εξειδικευμένων επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών καθαρισμού με εξυγίανση, για την εφαρμοσμένη μικροβιολογική & βακτιριακή απολύμανση , με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό .

Τις Extra Υπηρεσίες, μιας και η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, είναι μία μεγάλη και κρίσιμη πρόκληση για το περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και τις επόμενες γενιές. Αλλά και τις Χρήσιμες οδηγίες φροντίδας για τους εσωτερικούς χώρους, μιας και η υγειονομική  ευαισθητοποίηση, μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για τις περιβαλλοντικές αλλαγές απαιτούν και την υιοθέτηση  χρήσης εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού.

Bio-Εφαρμογές

Στις Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές  θα ξεκινήσετε …… από τις καινοτομίες σωστής διαχείρισης που αναβαθμίζουν την Ποιοτική Διαβίωση.

Οι Bio-Εφαρμογές  στους εσωτερικούς χώρους καλύπτουν, τους Bio – καθαρισμούς σαλονιών,  στρωμάτων, χαλιών στο σπίτι, αλλά και στους  επαγγελματικούς χώρους, τα ξενοδοχεία, τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, τις  εκκλησιές-μητροπόλεις, τα σκάφη αναψυχής και τα λεωφορεία.  Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον Καθαρισμό – φύλαξη χαλιών,  τις εξειδικευμένες  Bio-εφαρμογές  ( Luxury cleaning) στα χειροποίητα χάλια με τις επιδιορθώσεις τους ,αλλά και τις χρήσιμες οδηγίες συντήρησης τους.

 Bio-Εξυγιάνσεις

Οι Επαγγελματικές Bio-Εξυγιάνσεις,…. δεν  καλύπτουν μονό την Ασφαλή Προεργασία του πριν, αλλά και Ασφαλή Περαίωση του μετά, για κάθε επιστημονική εφαρμογή.

Αναδεικνύουν την πραγματικότητα της διαφορετικότητας μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους, μέσα από Green-decontamination αλλά και μέσα από το Bio-decontamination μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικά συστήματα με ασφαλείς μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μέσα από το Reciprocity δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης μια παροχής,  με βέλτιστη αξία για τον πελάτη – συνεργάτη,  ως συγκριτικό πλεονέκτημα ανταπόδοσης,  χωρίς εξαρτήσεις, ισοδύναμα,  δεσμεύσεις με ψιλά γράμματα ,ή ένα παιχνίδι ανταλλαγής (quid – pro – quo) με την ευκαιρία ανάληψης κοινών δράσεων.

Greenest

Καινοτόμες υπηρεσίες …για μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στους P.C.S. Εφαρμοστές στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας.

Η Greenkeepings έρχεται να καλύψει τα κενά, με βάθος ουσιαστικής στρατηγικής στον τομέα του Pest control services .Ως στρατηγικός συνεργάτης εταιριών στον τομέα του Pest control services , μπορεί πλέον και παρέχει υπηρεσίες σε όλα τα στάδια των Bio-εφαρμογών διαχείρισης των εσωτερικών χώρων , για την ολοκληρωμένη υλοποίηση των επιστημονικών εφαρμογών..

Έχοντας ήδη εκτεταμένη, πολυετή εμπειρία στους τομείς των  Bio-εφαρμογών και με δεδομένο του ότι η ειδικευμένη διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος είναι ο πλέον αναπτυσσόμενος τομέας της χώρας μας, η Greenkeepings προχωρά με τις καινοτόμες επιχειρηματικές κινήσεις, ως η επόμενη φυσική συνέχεια στη μέχρι τώρα πορεία της μαζί με όλα τα τμήματα υποστήριξης της Klintec.

Η προσπάθεια της Greenkeepings μέσα από το τμήμα της Greenest, δημιουργεί μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στους P.C.S. Εφαρμοστές , συμβάλλοντας ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθαριότητα, αφού έχει υιοθετήσει εναλλακτικές μεθόδους που θα λειτουργούν ως μέσο ενός περιβαλλοντικού συστήματος Bio-εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων.

Στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, με πλήρη εναρμόνιση των δαπανών, για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Η  Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των Εσωτερικών Χώρων, βοηθά στην λύση των προβλημάτων ζωτικής σημασίας που προκύπτουν.

Με  αναβαθμισμένες τις καινοτόμες υπηρεσίες της , η Greenkeepings  με τους προτεινόμενους επιστήμονες, στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας, δίνει την δυνατότητα , μέσα από το πρόγραμμα  Reciprocity, να έχουν μια πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν.

Η καινοτομία συνδυάζει την ενημερωτική περιήγηση από το  All-pest control services και τις απεντομώσεις, συνεχίζοντας στις ειδικευμένες εφαρμογές για τα ακάρεα (Dust mites),το άκαρι της ψώρας,τα αρπακτικά ακάρεα,τα ακάρεα περιστεριών, τις ψείρες του σώματος, τους κοριούς, τα τσιμπούρια, τους ψύλλους, τα έντομα υφασμάτων – χαλιών, χωρίς να ξεχνάμε τις κατσαρίδες, τα ποντίκια, τους τερμίτες (Ισόπτερα) αλλά και τους ορισμούς – απολύμανση και ορισμούς – βιοκτόνα.

Όλα αυτά τονίζονται, γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των μεθόδων, με την επιπλέον παρότρυνση στους επαγγελματίες να παρακολουθούν Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης,  ακόμα και όταν παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων .Η Βεβαιωμένη εκπαίδευση για την ορθή εφαρμογή των Bio- εφαρμογών  απορρύπανσης στρωμάτων µε εξυγίανση του περιβάλλοντα χώρου , είναι πλέον υποχρέωση του επαγγελματία ,ώστε να  μπορεί  να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της επικινδυνότητας  από την“ εσωτερική επιμόλυνση’’,   στους εσωτερικούς  χώρους, αποφεύγοντας έτσι  στο μέγιστο βαθμό τα  αρνητικά αποτελέσματα,  με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις,  ενδεχομένως και (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α) ,με επιπλέον “οικονομικές παρενέργειες”. 

FacilityZone

Η υγεία θα αποτελεί πάντα το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, εξαρτώμενη δε σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής με “διασφαλισμένη εξυγίανση” , που προάγονται με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Στην Greenkeepings  με την FacilityZone  στοχεύουμε για την επίτευξη των  υψηλότερων ποιοτικά εφαρμογών για την Ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο απομάκρυνσης από τους εσωτερικούς χώρους ,των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, μέσα από την ασφαλή και αποτελεσματική ποιότητα των Bio-εφαρμογών διαχείρισης για τους εσωτερικούς  χώρους.

Η Greenkeepings  με τις  εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού , Specialized Cleaning Services  σας εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρημάτων διατηρώντας παράλληλα  ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον σε ιατρικά γραφεία και φροντίδας υγείας αλλά και σε γυμναστήρια και εγκαταστάσεων αναψυχής

Τα προγράμματα που αναπτύσσονται στο Purful Air Quality βασίζονται σε ‘‘Μεθόδους της Έννοιας Καθαρισμού’’ που  μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα Πρακτικό Εργαλείο, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους.  Οι εξειδικευμένες  εφαρμογές, σε ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών χώρων, καινοτομούν στο υψηλότερο επίπεδο, ενάντια στην εσωτερική ρύπανση του αέρα που  αναμφισβήτητα δημιουργεί, τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή και σωματική ευεξία σας, όπως είναι η καθαριότητα και υγιεινή με απολύμανση των αεραγωγών και των μονάδων κλιματισμού αλλά και τον καθαρισμοί τζακιών.

Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού Initial Cleaning Services, μπορεί να σας εξασφαλίσει την άψογη  καθαριότητα,  είτε μπαίνετε για πρώτη φορά στο χώρο, είτε από μετακόμιση , είτε ακόμα και μετά από ανακαίνιση.

Στην Greenkeepings με τις ειδικευμένες υπηρεσίες μας Exquisite Cleaning Services του Buildings-in-Villas and Suites Cleaning, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με σκοπό να κάνουν άνετη τη διαμονή σας ή των φιλοξενούμενων σας, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Με το 24 Hours repetition guaranty  εξασφαλίζετε  την εγγύηση ‘’Εντός 24 ωρών’’, στοχεύοντας στο ανώτερο επίπεδο ικανοποίησή σας.

Οι επιστήμονες  δεν πρέπει να ξεχνάμε στην Καριέρα ότι: Η Φιλοσοφία των προγραμμάτων του Greenkeepings , δίνει την δυνατότητα σε Νέους -Νέες Επιστήμονες, μέσα από τις καινοτόμες προτάσεις με ευκαιρίες καριέρας για όλους, να αναπτυχθούν συνεργασίες Περιβαλλοντολογικού και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, για τους  εσωτερικούς χώρους.

Πληροφορίες με email στο info@powerfulclean.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή:

Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Greenkeepings bedroom
Bio-εφαρμογές powerfulclean
greenkeepings greenest service
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels