All-pest control services

All-pest control services

Η Powerful Clean  σε συνεργασία με την Greenkeepings   και τους προτεινόμενους επιστήμονες, στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της,  μέσα από το πρόγραμμα  Reciprocity, να έχουν μια πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες με ιδιαίτερη βαρύτητα μελετούν προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες  του κάθε χώρου ξεχωριστά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων άλλα και σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα του περιβάλλοντος.

Έτσι, οι δραστηριότητές της Powerful Clean  σε συνεργασία με την Greenkeepings  διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς, προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη των αναγκών των πελατών της σε θέματα υγιεινής.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία κάθε έντομο ή τρωκτικό, με την επιτόπια παρουσία τους.

Εφαρμόζουν τις νεότερες μεθόδους με βιοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του (Κατάλογος Βιοκτόνων Κατά Δράση)

Σημαντικό ρόλο παίζει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Το  πρόγραμμα  εργασιών περιλαμβάνει : Έλεγχο, Ταυτοποίηση, Προεργασία με εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-εφαρμογές ποιοτικής απορρύπανσης, Διευθέτηση εφαρμογής με την ενδεδειγμένη μέθοδο  καταπολέμησης, Εφαρμογές Bio-εξυγιάνσης και απολύμανσης  για την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιακού φορτίου, με βιοκτόνα απολυμαντικά  εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.,  ώστε να αντιμετωπιστούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και οι αρνητικές συνέπειες της παρουσίας τους.

Οι Bio-Εξυγιάνσεις σε επίπεδο υπηρεσιών της , είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή.

Η προσπάθεια μας για την ανάδειξη μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βio-Περιβάλλοντος,  στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, σε πλήρη εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.

Προσοχή :   Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε   Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε  Ορισμοί – Βιοκτόνα

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας,  για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Αναζητήστε εφαρμοστές στην περιοχή σας!
  • Νομός

  • Περιοχή

Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές powerfulclean
greenkeepings greenest service
certified green and cleaning room
GreenAndCleanHotels