Καθαρισμοί χαλιών

Η Powerful Clean μέσα από την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων της, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών,  με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που έχουν προέλθει από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές. Η σημερινή εποχή επιβάλλει στη ζωή μας, βελτίωση στην ποιότητα του τρόπου ζωής με διαμορφωμένα προγράμματα, σε πλήρη εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Χρησιμοποιώντας τα εναρμονισμένα πρότυπα για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, ως ένδειξη ουσιαστικού ενδιαφέροντος αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις αντιρρυπαντικών μεθόδων. Η ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα των χαλιών μαζί με την αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου, αποτελεί τη βάση μιας «Ασπίδας προστασίας»  στην ποιότητα του τρόπου ζωής των ανθρώπων.

Η Powerful Clean με την καθιέρωση των διαμορφωμένων προγραμμάτων της,  αναβαθμισμένη ποιοτικά την καθαριότητα για όλα τα είδη χαλιών – ταπήτων, μοκετών με οικονομικά έξυπνες λύσεις  με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Στόχος μας είναι η αποδοχή τους από τους καταναλωτές, για την ποιότητα μας ,  την αποτελεσματική διαχείριση της περιουσίας τους, έτσι ώστε να μας δώσουν την δυνατότητα να τους παρέχουμε τις εξειδικευμένες  Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στους εσωτερικούς χώρους.

Όταν η ποιοτική καθαριότητα των χαλιών ξεκινά από 3.80€ m² (συν Φ.Π.Α.) , μπορούν να μας εμπιστευτούν τα χαλιά τους.

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών , αλλά και στις  διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6948184720, 6907527720.

 Σχετικά Άρθρα

Όσα θα θέλατε να ξέρετε για δάπεδα με κοκοφοίνικα ή σίζαλ.

Η ανατομία ενός χαλιού!!

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Greenkeepings bedroom-
Bio-εφαρμογές greenkeepings
greenkeepings greenest service
GreenAndCleanHotels